Reparation av hushållsapparater


 

Användningen av hushållsapparater har underlättat många av de praktiska uppgifterna i vardagen. Därför är det alltid är så tragiskt, när de går sönder. Om en hushållsapparat har gått sönder, köper de flesta människor bara en ny apparat, eftersom man naturligtvis tror, att en reparation inte lönar sig, och eftersom man inte vet, att felet kan vara enkelt att reparera istället för, att köpa nytt. Men med ett inköp av reservdelar från CJDele.dk med 2 års garanti, kommer dina hushållsmaskiner enkelt och billigt att bli som nya igen.

 

Auktoriserad reservdelsleverantör:

Vi är officiell och auktoriserad reservdelsleverantör för flera av de största tillverkarna, bl.a. från Grundig, Blomberg, Beko, Samsung, Whirlpool, Bauknecht, Indesit, Hotpoint, Candy, Hoover, Asko, Gorenje och många fler. Vi kan erbjuda auktoriserad service genom, att låta en tekniker undersöka och reparera dina hushållsapparater. Men om du inte vill det, finns det givetvis en möjlighet att utföra reparationen själv.


40 års erfarenhet och största sortiment:

Genom vår erfarenhet av att sälja reservdelar till hushållsapparater, ser vi till, att vi har de vanligaste reservdelarna på lager, redo att levereras inom 1 - 2 arbetsdagar, så att vi kan reparera dina hushållsapparater så fort som möjligt. Om vi mot förmodan inte har reservdelar till din frys, din ugn, din spis eller den typ av apparat som du vill ha reparerat, har vi dagliga leveranser direkt från tillverkarna, för att säkerställa att din produkt kan repareras så fort som möjligt.