Om oss

 

CJDele.se är en del av CJ Appliance Service Aalborg, där vi sedan 1970 har serverat och reparerat apparater i kundernas hem. När efterfrågan och önskan att reparera hushållsapparater växte, allt eftersom fler och fler människor hade råd att köpa hushållsapparater öppnade fysiska delar och konsultbutiker i flera delar av landet. Härifrån rådde vi gör-det-själv-människorna vid reparation av sina apparater, men också den dagliga användaren vid regelbunden användning och underhåll av apparaterna.

 

"Vi ger goda råd med ett leende" var parolen, och vi fortsätter att göra det. Även om produkternas komplexitet har förändrats och felgrupperna kan vara mer, vill vi fortsätta att dela vår många års erfarenhet.

 

Här i butiken vill vi erbjuda det största urvalet av reservdelar och tillbehör för snabb leverans, till bästa pris och skulle du ha några tvivel så vill vi ge den bästa kundservicen genom att dela vår många års erfarenhet så du kommer att vara säker på ditt köp eller reparation.

 

Om det fortfarande uppstår reparationsproblem kommer du att vara i säkra händer. Vi servar apparater och små apparater i hela landet, som auktoriserad servicepartner för mer än 50 av de största märkena, och är redo att ta över om reparationen skulle gå i en frisyr.

 

 CJDele.dk medarbejdere

 

 

Vårt uppdrag är att betjäna våra kunder så snabbt som möjligt, till minsta möjliga olägenhet och att säkerställa säkerheten i vardagen, med tanke på att varje defekt produkt är en nödställd kund.

 

Reklam frän CJ Hvidevareservice, 1987: